Network Menu

ROs Rader

Hej och välkommen till OEMA-sidan!

Anette Rydén, 2018; Foto: Privat

Jag heter Anette Rydén och är sedan 1 maj 2018 regionordförande, RO för ÖEMA. Jag känner varmt för SWEA, ett forum där vi får möjlighet att prata vårt språk, hålla kontakt och sprida vår kultur, och framförallt tryggheten i att få tillhöra detta fantastiska världsvida nätverk vi är. Det är med glädje jag tar på mig uppdraget som RO och jag ska göra mitt bästa för att vara en stabil länk mellan alla avdelningarna i OEMA och SWEAs internationella styrelse.

Avdelningarna i OEMA har stor spridning på kartan och vi möter många olika kulturer med olika förutsättningar för vårt arbete, men alla har vi en gemensam nämnare, SWEA.

Jag hoppas att i min roll som RO kunna fortsätta arbetet på att öka kontakten och förståelsen mellan avdelningarna, att ge nya idéer, hjälpa och inspirera. Vi vill ta vara på all den kvinnoerfarenhet som finns inom SWEA och samtidigt följa med de nya strömmarna. Dagens teknik är guld värd, den ger så många möjligheter att lätt komma nära varandra och utbyta åsikter trots stora avstånd. Ca en gång i månaden håller vi telefonmöten inom regionen där vi både kan se och höra varandra. Du kan hitta mycket information på våra webbplatser. Vi kommer att hålla webinars till hjälp för att förbättra och förenkla styrelsearbetet.

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Varma SWEA hälsningar
Anette Rydén